×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joop Braakhekke in het huwelijksbootje gestapt

Laatste wens in vervulling gegaan

26.10.2016 -

Joop Braakhekke heeft afgelopen weekend de eeuwige trouw belooft aan zijn partner Wim Nijkamp. Na meer dan 45 jaar samenzijn zijn de twee in het huwelijksbootje gestapt, kan Weekend onthullen.


Het was één van de laatste grote wensen van Joop. De voormalig tv-kok lijdt aan alvleesklierkanker en wilde graag nog voor zijn overlijden trouwen. In het diepste geheim is dat nu gebeurd. De twee gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van hun intiemste vrienden. 

De mede-eigenaar van Le Garage in Amsterdam lijdt aan een ernstige vorm van kanker, met uitzaaiingen. Hij leek even genezen, maar helaas kwam de ziekte weer terug. De woorden 'tot de dood ons scheidt' hadden daardoor een wel heel verdrietige bijklank..

Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend die nu in de winkel ligt. 

Foto: Reni van Maren

Reacties