×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey cancelt optredens Zuid-Amerika

26.10.2016 -

Mariah Carey heeft haar optredens in Brazilië, Argentinië en Chili afgezegd. Dit door nalatigheid van de promotor, meldt E! News.


Carey laat weten dat ze ervan baalt te moeten afzeggen. 'Aan al mijn lammetjes in Zuid-Amerika, ik ben er kapot van dat we moeten afzeggen', aldus de zangeres.

De kaartverkoop voor de optredens was al gestart en liep voorspoedig. Toch is Carey niet tevreden met de werkwijze van de lokale promotor. Fans die een kaartje hebben gekocht krijgen het geld terug.

De optredens van de diva volgende maand in Mexico-Stad en Monterrey in Mexico gaan wel door. Ook keert Carey terug naar Las Vegas in de lente van 2017 met haar show #1 to Infinity in het Caesars Palace Hotel en Casino.

Foto: Instagram Mariah Carey

Reacties