×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Langer onderzoek kinderbescherming naar Brad Pitt

26.10.2016 -

De kinderbescherming van de gemeente Los Angeles zegt meer tijd nodig te hebben om het onderzoek naar Brad Pitt af te ronden. Dat melden verschillende Amerikaanse media dinsdag.


In verband met de echtscheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt doet de kinderbescherming onderzoek om vast te stellen of Pitt op een verantwoordelijke manier voor zijn kinderen kan zorgen. Pitt zou zijn zoon Maddox verbaal nogal hard hebben aangepakt tijdens een ruzie.

De kinderbescherming zegt nu nog een aantal weken extra nodig te hebben om met vrienden en familieleden van Pitt te praten over zijn vaderschap.

Sinds de breuk met Jolie is Pitt in therapie, af en toe samen met Jolie en de kinderen. Ook ging hij akkoord met een alcohol- en drugstest, nadat Jolie hem beschuldigde van overmatig drinken en het regelmatig roken van marihuana.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties