×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lex Gaarthuis gaat naar Radio 10

24.10.2016 -

Lex Gaarthuis verruilt 100%NL voor Radio 10. Daar is de dj vanaf 2 januari in de ochtend te horen, meldt Radio 10. Gaarthuis neemt de plek in van Tim Klijn, die op zijn beurt de overstap maakt naar Radio Veronica.


Gaarthuis noemt het 'een enorme eer' dat hij bij Radio 10 aan de slag kan. 'Het was het eerste radiostation dat ik als klein jochie bewust hoorde en het station dat ik ook de afgelopen jaren al veel aan had staan', zegt hij in een reactie. Veel aan zijn stijl gaat hij niet veranderen. 'In Goeiemorgen Lex wil ik samen met mijn vaste producer Lex Landeweerd doen wat ik de afgelopen jaren al deed: elke dag een programma maken waarover nagepraat wordt.'

Gaarthuis maakte vorige week bekend dat hij weggaat bij 100%NL. Hij maakte eerder programma’s bij onder meer SLAM! en 3FM. In 2015 was Gaarthuis een van de drie genomineerden voor de Zilveren RadioSter Man.

Over de nieuwe show van Tim Klijn bij Veronica wordt later meer bekendgemaakt.

Foto: BuzzE

Reacties