×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice van Houten steekt middelvinger in de lucht naar paparazzi

24.10.2016 -

Carice van Houten was even helemaal klaar met de paparazzi. De actrice was aan het wandelen met zoontje Monte toen er weer fotografen voor haar neus verschenen. Ze hield het niet meer en stak haar middelvinger de lucht in.


Carice laat dat zelf weten op Twitter. 'Mijn middelvinger opsteken naar de paparazzi vandaag voelde verdomd goed', schrijft ze. 

Regisseur Martin Koolhoven vraagt zich af wat de actrice nu weer heeft gedaan. 'Wandelen met baby. Superbelangrijk', antwoordde Carice. 'F*ck 'm', stuurde Martin op zijn beurt terug. Daar was Carice het helemaal mee eens.

De kersverse moeder was even helemaal klaar met alle mensen die haar zoontje Monte op de kiek proberen te zetten. Carice beviel eind augustus van de kleine man. 

Foto: Instagram Carice van Houten

Reacties