Placeholder

Instagram Cheryl Fernandez-Versini gehackt

De volgers van Cheryl Fernandez-Versini, voorheen Cheryl Cole, zijn geschokt. Het Instagram-account van de zangeres was gehackt en daarop werden een paar vreemde berichten geplaatst.

'Volg Ginseng op Twitter, hij is mijn schatje', schreef de hacker bij een screenshot van het desbetreffende Twitter-account. Daarna plaatste hij ook nog een screenshot van een ander Twitter account, met daaronder: 'Cheryl is gepaald door Big Bone en Ginseng.'

Daarna volgde ook nog een post met een omgekeerd kruis. 'F*ck Liam Payne', stond er bij die post. De hacker haalde dus ook uit naar het vriendje van Cheryl, One Direction-zanger Liam Payne. Ook werd er een bericht geplaatst waarin Satan aanbeden wordt. Ook Cheryl haar bio was aangepast naar #cyberwolfgang met een link naar de Twitter van Ginseng.

De fans van de zangeres reageerden geschokt op de posts. Er kwamen huilende poppetjes voorbij en veel mensen riepen de hacker op om te stoppen. Ook Cheryl haar vriendje Liam werd in de comments opgeroepen om er wat aan te doen. Inmiddels zijn de posts verwijderd en is Cheryl haar bio hersteld.