×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Esquire-hoofdredacteur door het stof na boos bericht Jan Kooijman

24.10.2016 -

Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg geeft Jan Kooijman groot gelijk wat betreft zijn kritiek op een vrouwonvriendelijk artikel dat zondag verscheen op de website van het blad.


'Toen ik het zag gisteren heb ik het er meteen af laten halen. Ik kan hem geen ongelijk geven', zei Kantelberg in Ekdom in de Ochtend op NPO Radio 2. In de radioshow bood hij ook zijn excuses aan. 'Het was een vrij smakeloos lijstje.'

In het artikel beschreef Esquire 31 type vrouwen die 'elke man een keer moet hebben gehad'. Het artikel lokte op sociale media veel boze reacties uit.

Kooijman trok zich uit woede terug uit de Esquire-verkiezing voor best geklede man. Kantelberg hoopt echter dat de acteur nog bijdraait. 'Ik ga Jan vandaag even bellen. Een doekje voor het bloeden wellicht, maar dan denk ik dat Jan gewoon meedoet.'

Foto: BuzzE

Reacties