×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voice-kandidaat en QMusic-dj Stephan stopt niet met radio

24.10.2016 -

Stephan Bouwman is niet van plan direct te stoppen met radiomaken nu hij zijn eerste stappen als bekende zanger heeft gemaakt. Volgens de dj van Qmusic, die zich vrijdag glansrijk door de audities van The Voice of Holland wist te werken, kan dat prima samen.


'Mensen vragen of ik stop bij Qmusic. Maar dingen kunnen toch samengaan?', vraagt Stephan zich af in Metro. Tot dusver had hij nooit zo veel vertrouwen in zijn eigen zangkunsten. 'Ik geloof nooit zo in mezelf. Ik vond dat ik een leuke stem voor de braderie had', zegt hij. Toch draaiden alle vier de coaches hun stoel voor hem.

'Ik heb in elk geval meer zelfvertrouwen gekregen en mijn nieuwe droom is om eigen muziek te maken', vervolgt Stephan. 'En.. ooit zelf op de stoel van The Voice of Holland zitten.'

Foto: Instagram Stephan Bouwman

Reacties