×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West dreigt met boycot Grammy Awards

24.10.2016 -

Kanye West dreigt de Grammy Awards the boycotten, als Frank Ocean niet wordt genomineerd voor zijn album Blonde. Dat liet de rapper zaterdagavond weten aan zijn publiek tijdens een concert in de Amerikaanse plaats Oakland.


'Het album waar ik dit jaar het meest naar heb geluisterd is dat van Frank Ocean', zei Kanye tijdens het concert, waar Complex een video van online heeft gedeeld. 'Ik vertel jullie dit alvast: als zijn album in geen enkele categorie wordt genomineerd, dan kom ik niet opdagen bij de Grammy's.'

Op 8 december wordt bekendgemaakt wie er allemaal kans maken op de prestigieuze muziekprijzen. Er is echter weinig kans op een nominatie voor Frank Ocean, omdat Blonde en Endless, een visueel album dat ook het afgelopen jaar uitkwam, niet zijn ingezonden voor de deadline. Bronnen wisten Billboard onlangs te vertellen dat Ocean de deadline express aan zich voorbij had laten gaan.

Foto: BuzzE

Reacties