×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het Dorp op 1 in Evergreen Top 1000

22.10.2016 -

Het Dorp van Wim Sonneveld is de nummer 1 in de Evergreen Top 1000. Luisteraars van NPO Radio 5 konden de afgelopen dagen stemmen op hun favoriete evergreens.


In de top 10 staan dit jaar drie Nederlandstalige nummers. Ook maken twee nummers hun debuut in de top 10: Imagine van John Lennon stond vorig jaar nog op de 45e plek en Boudewijn de Groots Avond klom op vanaf de 16e plek.

De andere klassiekers in de top 5: Hotel California van The Eagles (2), Du van Peter Maffay (3), God Only Knows van The Beach Boys (4) en Voor Haar van Frans Halsema op 5.

De lijst is vanaf maandag 7 november in drie dagen op de radio te horen.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!