×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Brad Pitt en Angelina Jolie verkopen Frans landgoed’

22.10.2016 -

Brad Pitt en Angelina Jolie willen van hun landgoed Château Miraval af. Ingewijden melden dat de twee acteurs, die in scheiding liggen, hun Franse optrekje te koop gaan zetten.


“Het landgoed is getaxeerd en wordt een dezer dagen op de markt gebracht”, weet een ingewijde. Brad en Angelina trouwden in 2014 op Château Miraval. Volgens een andere bron zijn Brad en Angelina van plan alle huizen die ze samen kochten van de hand te doen nu ze uit elkaar zijn.

De scheiding van ‘Brangelina’ heeft ook gevolgen voor de Franse wijnproductie. Op het landgoed van het stel wordt de Miraval-rosé gemaakt, een prijswinnende wijn. Op de flessen staat nu nog ‘Jolie-Pitt’, maar dat wordt aangepast. “De wijn van volgend seizoen krijgt nieuwe labels waarop geen namen staan”, zei een ingewijde tegen US Weekly.

Brad en Angelina kochten Château Miraval in 2012 voor vermoedelijk 60 miljoen dollar (bijna 55 miljoen euro). Het landgoed in het zuiden van Frankrijk is ruim 485 hectare groot en heeft naast een wijngaard een olijfgaard, privémeer en een gracht. De villa die op het landgoed staat telt 35 kamers.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties