×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzondere wens van Iris Kroes na auto-inbraak

21.10.2016 -

Iris Kroes hoopt vrijdagavond op een klein wondertje. De zangeres werd donderdag bestolen van haar tas en hoop dat die weer opduikt tijdens de show van Hans Klok.


“Ik ga naar Hans Klok. Zou echt te gek zijn als die m’n tas weer tevoren tovert”, grapte Iris vrijdag op Instagram. De 23-jarige zangeres en harpiste was de hele dag druk in de weer na de inbraak van donderdag. “Pfoeh.. Wat een geregel allemaal door die stomme inbreuk! Maar alles is nu (geloof ik) geregeld… Aangifte gedaan bij de politie en alles geblokkeerd. De dader kan denk ik nog wel met m’n AH bonuspasje gebruiken.”

Iris’ auto werd donderdag in Utrecht opengebroken. “Wil degene die mijn autoraam heeft ingeslagen in Utrecht mijn portemonnee en tas terugbrengen?”, twitterde ze bij een foto van haar gesneuvelde autoruit. “Ik ben verdrietig.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!