×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe’s ode aan Wesley Sneijder

21.10.2016 -

Yolanthe is niet alleen gek op zoontje Xess Xava, maar nog altijd even verliefd op haar man Wesley Sneijder/ Dat maakte ze vandaag nog maar eens duidelijk op Instagram.


’Er is de afgelopen 8 jaar geen dag voorbij gegaan dat hij me niet liet lachen en hij doet dat nog iedere dag,’ schrijft Yolanthe bij een foto die ze plaatste van zichzelf en Wesley. Ze vervolgt: ’Hij is degene die ik kan vertrouwen en op wie ik kan bouwen. Degene die mij nooit in de steek zal laten. Ik houd zoveel van hem. Hij is mijn alles.’
 

Foto: Instagram Yolanthe Sneijder-Cabau

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!