×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes jr. treitert Monique in haar slaap

21.10.2016 -

Hij zal maar naast je liggen... ben je lekker in dromenland, gaat degene naast je in bed stickertjes op je hoofd plakken. Het gebeurde Monique afgelopen nacht toen haar vriend André Hazes jr. niet kon slapen.


André legde zijn ontdeugendheid zelf vast op foto. 'Ik haat het als iemand eerder slaapt dan ik, laat staan mijn eigen vrouwtje', schrijft hij bij het kiekje. Tijd om wraak te nemen dus dat ze eerder haar ogen heeft gesloten dan André. 

'Ja ik heb net een appel gegeten in bed. En ja, ik heb de sticker op haar voorhoofd geplakt. Waarom? Het voelde juist op dat moment. Trusten!'

Monique was minder blij met het plakkertje op haar hoofd. 'I woke up like this', schrijft ze bij een selfie waarop ze chagrijnig kijkt met de foto die André vannacht maakte in haar hand. 

 

I woke up like this

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties