×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan wint Sonja Barend Award

20.10.2016 -

Humberto Tan heeft de Sonja Barend Award 2016 gewonnen. De presentator van RTL Late Night heeft het beste televisie-interview gehouden om deze titel te krijgen. De prijs werd aan hem uitgereikt in De Wereld Draait Door.


Tan kreeg de prijs voor het gesprek dat hij in november vorig jaar had in RTL Late Night met vier vrienden die de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan hadden overleefd.

De verkiezing wordt georganiseerd door de VARAgids. Het was de achtste keer dat de prijs werd uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder anderen Matthijs van Nieuwkerk, Mariëlle Tweebeeke en Coen Verbraak. Jeroen Pauw won de prijs zowel in 2014 als in 2015.

Foto: Screenshot De Wereld Draait Door

Reacties