×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broer van Ruud de Wild totaal onverwachts overleden

20.10.2016 -

De broer van Ruud de Wild, Wouter, is overleden. Totaal onverwachts kreeg de man een hartstilstand.


Op zijn Facebook plaatst de familie een bericht waarin het overlijden wordt bekendgemaakt. 'En toen stond de wereld stil... Geheel onverwachts, totaal uit het niets, is onze papa en partner ons ontvallen aan de gevolgen van een hartstilstand', staat op zijn pagina. 

De broer van Ruud is woensdag in de middag overleden. Hij was thuis. 'De dynamiek en alle gekke momenten die je meebrachten maken dit gemis onbeschrijflijk', gaat de familie verder. 

Wouter was fotograaf en schoot veel kiekjes van BN'ers. Ruud heeft op zijn sociale media nog niks laten weten over het overlijden van zijn broer. 

Foto: Facebook Wouter de Wild en Instagram Ruud de Wild

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!