×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het allereerste kiekje van de dochter van Ron Boszhard

20.10.2016 -

Ron Boszhard is een apetrotse vader. Zijn derde kindje is pas geboren en nu deelt hij een eerste fotootje van zijn dochter Roos.


'Roos, onze dochter, is prachtig', schrijft de papa bij een foto waarop de kleine meid zijn vinger vasthoudt. Hij bedankt iedereen voor de felicitaties met de geboorte. 

Inmiddels zijn de geboortekaartjes ook al verstuurd. Gisteren kreeg Carlo, de broer van Ron, het kaartje op de mat. Als trotse oom ging hij, samen met vriend Herald, op de kiek met het kaartje. 

Roos is het eerste kindje van de 52-jarige Ron met zijn 16 jaar jongere vriendin Emilie. Roos kwam op 14 oktober ter wereld. De presentator heeft al een 18-jarige zoon en een 20-jarige dochter uit een eerdere relatie. 

 

Roos, onze dochter, is prachtig! Dank voor alle felicitaties en lieve berichtjes!

Een foto die is geplaatst door R.Boszhard (@ronboszhardofficial) op

Foto: Reni van Maren

Reacties