×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zie jij dat het 'm is? Babyfoto van Johnny de Mol

20.10.2016 -

Johnny de Mol zet zich zoals altijd in voor Het Vergeten Kind. De presentator was gisteren bij de opnames van een speciale uitzending van Maestro voor de stichting. Nu deelt hij speciaal in het kader daarvan een babyfoto.


'Rara wie is dit', schrijft hij bij het kiekje van een ondeugend-kijkende baby Johnny. In de hashtags grapt Johnny: 'goed opgedroogd'. 

Johnny was gisteren ook bij de opnames van Maestro, samen met zijn moeder Willeke. Zij zongen eerder samen een lied voor de stichting, De Glimlach Van Een Kind, en het lijkt erop dat zij dit nummer ook hebben gezongen. Dit lied was oorspronkelijk van Willy Alberti, de vader van Willeke en de opa van Johnny. 

 

Rara wie is dit ? #iederkindeenlach #goedopgedroogd

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

 

Met moeders! #hetvergetenkind #glimlachvaneenkind #tantepeereboom #avrotros #maestro #npo1

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Foto: Instagram Johnny de Mol

Reacties