×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het gaat nog steeds niet goed met Kim Kardashian volgens zus Kourtney

20.10.2016 -

Het gaat nog steeds niet goed met Kim Kardashian. Dat stelt haar zus Kourtney in een interview met Today Extra.


'Het gaat niet goed met haar. Ik denk dat we er allemaal nog steeds ondersteboven van zijn', vertelt Kourtney in het tv-programma. 'Maar Kim heeft een grote familie die haar steunt. Na alle traumatische gebeurtenissen die we hebben meegemaakt is dat het enige dat telt. Ik heb ook even de tijd moeten nemen om alles te verwerken, ook ik ben nog steeds erg van slag.'

Kim werd begin oktober overvallen in een appartement in Parijs en beroofd van haar juwelen. Sindsdien heeft de realityster zich opgesloten in haar huis, dat ze alleen verlaat voor belangrijke afspraken en om met haar kinderen bij haar moeder Kris langs te gaan, zo weet People. Waar ze voor de overval haar privéleven volop op sociale media zette, leidt Kim volgens een insider nu een teruggetrokken leven, ver weg van alle camera's.

Foto: BuzzE

Reacties