×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Vanilla Ice vraagt scheiding aan

20.10.2016 -

Het huwelijk van jaren 90-rapper Vanilla Ice is na twintig jaar over. De vrouw van Vanilla, die eigenlijk Robert Van Winkle heet, diende de scheidingspapieren in bij een rechtbank in Florida.


Volgens TMZ hing de breuk al een tijdje in de lucht. Het huwelijk van de Ice Ice Baby-muzikant was sowieso roerig: de politie moest meerdere keren ingrijpen bij ruzies. Vanilla Ice werd twee keer gearresteerd voor huiselijk geweld. Het stel heeft twee dochters; Dusti van 18 en de zestienjarige Keelee.

Ice Ice Baby was de enige hit van Vanilla Ice. Wel bracht hij na dat succes uit 1991 nog een aantal albums uit en geeft hij nog altijd veel optredens. Ook dook hij op in verschillende realityshows; onlangs werd hij nog uitgeschakeld in de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars.

Foto: Instagram Vanilla Ice

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!