×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Madonna biedt orale seks aan in ruil voor een stem op Hillary Clinton

19.10.2016 -

Madonna ging laatst al naakt om mensen op te roepen om op Hillary Clinton te stemmen, maar de superster is nu weer een stapje verder gegaan. Ze biedt mensen nu orale seks aan in ruil voor een stem op de vrouwelijke presidentskandidaat.


De 58-jarige zangeres deed haar belofte dinsdagavond in Madison Square Garden waar ze als 'openingsact' van comédienne Amy Schumer verscheen. 'Nog een ding voordat ik jullie introduceer aan deze komediegenie: Als jullie op Hillary Clinton stemmen, bevredig ik jullie oraal. En ik ben goed', verzekerde Madonna het publiek, die daarna nog verder in detail ging. 'Ik zal mijn tijd nemen, ik maak oogcontact en ik slik.'

Madonna staat bekend als fervent Hillary-aanhanger. Ze laat de afgelopen maanden nauwelijks een kans onbenut om haar te promoten. 'Ik stem naakt met Katy Perry', twitterde ze vorige maand bij een vrij onthullende foto waarop ze overduidelijk geen kleren draagt. 'Stem op Hillary. Ze is het beste wat we hebben', voegde Madonna daar aan toe.

Foto: Instagram Madonna

Reacties