×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Herman den Blijker ernstig ziek

18.10.2016 -

Jacqueline, de vrouw van Herman den Blijker is al jarenlang chronisch moe. Onderzoek in Spanje wees uit dat ze al jarenlang een vijftal slopende virussen met zich meedraagt.


Jacqueline bezocht geregeld het ziekenhuis wegens haar ernstige vermoeidheidsklachten, maar daar werd nooit een echte oorzaak gevonden, zo vertelt de vrouw van Herman den Blijker in Wendy.

Uiteindelijk kwam ze via via in Spanje bij een arts terecht. ‘Die kwam erachter dat ik al jaren vijf slopende virussen met mij meedraag, die verschillende functies van mijn lichaam aanvielen. Met behulp van medicatie konden die virussen teruggedrongen worden tot dertig procent. Gelukkig is het gevonden, want de volgende stap was kanker.’

Matz, de 8-jarige zoon van Herman en Jacqueline blijkt eenzelfde virus te hebben gehad. ‘Hij kon niet naar elke sporttraining en uiteindelijk is hij ook onderzocht. Het bleek dat hij ook één virus bij zich had, waar hij door medicatie van genezen is.’

Foto: Reni van Maren

Reacties