×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Richard Gere rondt scheiding af

18.10.2016 -

Richard Gere heeft eindelijk de scheiding met zijn ex-vrouw Carey Lowell afgerond. Na vier jaar steggelen over de voorwaarden werd dinsdag de breuk officieel met een handtekening van beide advocaten, meldt Page Six. De Pretty Woman-acteur en zijn ex waren daarbij niet aanwezig.


Wat de twee precies hebben afgesproken, is niet bekendgemaakt. Eerder stemden Richard en Carey al wel in met een gedeelde voogdij over hun tienerzoon Homer. Het paar kwam echter niet uit de financiële details.

Carey vroeg in 2012 na een huwelijk van twaalf jaar een scheiding aan. Richard had steeds meer behoefte aan rust en privacy, terwijl Carey juist graag onder de mensen is. Die verschillende instellingen leidde uiteindelijk tot de breuk.

Foto: BuzzE

Reacties