×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xess Xava was een echte gentleman op zijn verjaardag

17.10.2016 -

Afgelopen weekend was het zover! Toen werd Xess Xava, het zoontje van Wesley en Yolanthe, 1 jaar. Nu deelt papa Wes een kiekje van zijn verjaardag. En Xess was een echte gentleman.


Hij droeg een strikje om zijn kleine nekje. 'Wat een kleine gentleman. Xess Xava op zijn eerste verjaardag', schrijft de trotse vader.

Wes en Yo gaven een Lion King-feestje voor hun oogappeltje. Daar waren onder anderen Wesley zijn familie, Yolanthe haar familie en Patty Brard bij. Iedereen was gekleed voor het thema, ook het gezin Sneijder. 

 

What a little gentleman Xess Xava at his bday!

Een foto die is geplaatst door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 

ROARRRR Xess his first bday in Lion king theme #lionmakeup #lionkingmakeup #lionking

Een foto die is geplaatst door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

 

Grrrr Xess first bday! Hakuna Matata#lionking #jungle #bday #party #family #cabau #friends #fun #night #happy #mylove #amsterdam #holland

Een foto die is geplaatst door M A R I N A C A B A U (@marinacabau) op

Foto: Instagram Wesley Sneijder

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!