×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Perrie Edwards: Zayn Malik maakte het wel uit via een sms

17.10.2016 -

Zayn Malik heeft zijn verloving met Perrie Edwards wel degelijk verbroken met een sms'je. Dat schrijft de Little Mix-zangeres zelf in een nog te verschijnen boek van de band. Op een uitgelekte pagina valt te lezen dat Perrie er kapot van was.


'Het was verschrikkelijk, de ergste tijd van mijn leven', aldus Perrie. 'Een relatie van vier jaar, twee jaar verloofd en dat eindigt met een simpel tekstbericht. Gewoon zomaar. Hoewel mijn carrière echt lekker liep, was dat echt vreselijk moeilijk voor mij.'

Ex-One Direction-lid Zayn ontkende tot nu toe altijd dat hij zijn relatie met Perrie met een sms beëindigde. Hij krijgt in de nieuwe single van Little Mix de volle laag. In Shout Out To My Ex doet Perrie een boekje open over zijn slechte bedprestaties.

Foto: BuzzE

Reacties