×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga zegt optredens Londen af

17.10.2016 -

Lady Gaga heeft tenminste twee optredens in Londen deze week afgezegd. Er is geen reden gegeven, maar Daily Star vermoedt dat het is omdat haar nieuwe singles Perfect Illusion en Million Reasons niet goed worden verkocht.


Zondagavond zou de Amerikaanse zangeres optreden bij de live show van X Factor, maar dat ging niet door. Ook is ze niet langer van plan te verschijnen in de talkshow van Graham Norton aankomende vrijdag. 'Ik heb geen idee waarom ze heeft afgezegd maar ze komt in elk geval niet meer', zei Norton tegen de tabloid.

Volgens een anonieme bron zou Gaga de hele week in Londen zijn om haar aankomende album Joanne te promoten, maar heeft ze al haar afspraken een week geleden afgezegd.

Foto: Instagram Lady Gaga

Reacties