×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato’s sterrenlunch

16.10.2016 -

Toen Marco Borsato samen met zijn vrouw Leontine plaatsnam op een terras in Blaricum werd het al snel een gezellige boel toen meerdere bekenden daar aanschoven.


‘Heerlijke echte zondag en komen nog lieve vriendjes tegen ook... super gezellig!’schrijft Marco bij deze foto op Instagram. Hij liep samen met Leontine niet alleen Nick Schilder en zijn zwangere vrouw Kirsten tegen het lijf, maar ook Kim Kötter samen met haar Jaap. Nick liet de foto ook zien en schreef erbij: ‘Spontane ontmoetingen zijn de leukste!’

Foto: Instagram Marco Borsato

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!