×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Xess Xava is jarig!

15.10.2016 -

Feest in huize Sneijder! De kleine Xess Xava is vandaag 1 jaar oud geworden. Dat wordt natuurlijk gevierd door zijn trotse ouders Yolanthe en Wesley.


Yo en Wes delen allebei een video van de klein Xess op Instagram. Daarin is de kleine man te zijn tijdens alle maanden van zijn jonge leven. 

'Mijn kleine jongen Xess Xava is vandaag 1 jaar oud geworden. Dank u God voor dit ongelooflijk lieve, mooie, kleine, vrolijke engeltje in mijn leven', schrijft Yolanthe. 'Laat hem een gezonde, sterke, eerlijke man worden met liefde voor hemzelf en de mensen om hem heen. Zegen hem met gezondheid en vreugde voor iedere dag van zijn leven en iedere stap die hij zet. Ik zal er altijd voor hem zijn en ik beloof om altijd de beste moeder te zijn die ik kan zijn. Xess Xava mama houdt van je tot de maan en weer terug.'

Ook Wesley schrijft een grote liefdesuiting aan zijn kleine man. 'Mijn kleine man is vandaag 1 geworden. Ik ben zo'n trotse papa. Gefeliciteerd Xess Xava! Mama en papa houden ongelooflijk veel van je. Je bent gezegend mijn engel.'

In de video zit Xess Xava voornamelijk in een Champions League-beker. Iedere maand hebben ze hem daarin, of in een andere object, gefilmd. Onder de video klinkt de Champions League-tune. Aan het eind zit de oogappel van Yo en Wes te zwaaien met een vlaggetje met een grote 1 erop. 

Foto: Instagram Yolanthe Sneijder-Cabau

Reacties