×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Weekers heeft navel niet meer in bedwang door zwangerschap

14.10.2016 -

Zwanger zijn is hartstikke leuk, maar het heeft ook zo z'n nadelen. Dat ondervindt Kelly Weekers nu ook, die haar navel niet meer in bedwang heeft door haar groeiende buik.


'Als psycholoog heb ik de oplossing voor aardig wat problemen, maar hoe herstel je nu een verwaarloosde vriendschap tussen jou en je navel?', schrijft ze bij een foto van haarzelf waarbij ze verlangend naar beneden staart. 'Ik heb haar 27 jaar voor lief genomen en daarom wil zij sinds kort solo de wijde wereld intrekken. Plopnavel. Ik wil niet. Ze doet een poging. Stop ermee', grapt de voormalig Miss Nederland. 

Kelly is zwanger van haar eerste kindje. Ze krijgt een meisje samen met John Ewbank. Voor John is het zijn tweede kindje en ook tweede dochtertje. Eerder kreeg hij met ex Vivian Reijs al dochter Day. 

Foto: Instagram Kelly Weekers

Reacties