×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uma Thurman naar de rechter

13.10.2016 -

Uma Thurman en haar ex-verloofde Arpad Busson zien elkaar binnenkort in de rechtbank. Het stel kan het maar niet eens worden over de bezoekregeling voor hun driejarige dochter Luna.


De steenrijke Franse bankier Busson eist meer omgang met zijn dochter. Maar Uma ziet dit niet zitten. De gang naar de rechter is opmerkelijk omdat de twee nog geen jaar geleden tot een overeenkomst kwamen over het ouderlijk gezag. Maar de spanningen tussen de twee zijn blijkbaar weer opgelopen.

Thurman en Busson zien elkaar waarschijnlijk in december in de rechtbank, weet New York Post.

De 46-jarige Uma en de 53-jarige Arpad waren samen van 2007 tot 2009, toen het stel de bruiloft afblies. In 2011 probeerden ze het nog een keer. Al snel was Thurman zwanger en in 2012 beviel ze van Luna. De twee verloofden zich opnieuw. Maar het hield wederom geen stand en in april 2014 zetten ze een punt achter hun relatie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties