×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter R. de Vries ziet vliegtuig over het hoofd

13.10.2016 -

Peter R. de Vries heeft donderdagmiddag een flinke snee in zijn voorhoofd opgelopen. De misdaadverslaggever stootte in Hilversum zijn hoofd tegen een vliegtuig.


''Het leven van een misdaadreporter is vol gevaren... geloof het of niet: tegen een vliegtuig opgelopen op vliegveld H'SUM'', twitterde De Vries bij een foto van zijn hoofdwond. Later voegt hij toe: ''Dit krijg je als je altijd op het scherpst van de snee werkt...''

De presentator gebruikte de hashtag #Specsavers waarmee hij suggereert een bezoekje te moeten brengen aan de brillenwinkel.

Veel van Peters volgers grappen of hij Steve Brown is tegengekomen. De misdaadverslaggever raakte in 2009 gewond toen Brown boos werd omdat hij in een van de uitzendingen van De Vries te zien was.

Foto: Twitter Peter R. de Vries

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!