×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frits Wester weer vrijgezel

'Vriendin bleek niet de ware liefde'

13.10.2016 -

Frits Wester is weer alleen. De verslaggever van het RTL Nieuws en zijn vriendin Annelies zijn uit elkaar. Frits en zijn vriendin waren sinds deze zomer een liefdessetje.


Een betrouwbare bron laat donderdag aan Weekend weten dat de relatie alweer voorbij is. 'Frits is weer vrijgezel. Het is wéér niet gelukt om een vrouw aan zich te binden. De verschillen tussen die twee waren toch te groot,' aldus de insider. Annelies is de vrouw met wie de politiek verslaggever een affaire had tijdens zijn huwelijk met zijn ex-vrouw Marjolein. 

In 2014 brak Frits met Marjolein na meer dan 20 jaar huwelijk. Hij verliet haar voor de 26 jaar jongere Regina. Na een relatie van 2 jaar verliet hij Regina eerder dit jaar voor Annelies. Die liefde is nu ook weer over en Frits gaat voorlopig als single door het leven. 

Foto: YouTube

Reacties