×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Yolanthe Sneijder-Cabau te zien in Turkse commercial

13.10.2016 -

Yolanthe Sneijder-Cabau is in Turkije minstens zo geliefd als in ons kikkerlandje. De presentatrice heeft haar mooie koppie ook ingezet voor de promotie van een bouwproject. En daarvoor werd ze ook nog muzikaal.


De brunette deelt zelf het reclamefilmpje op Instagram. 'Het moment is hier. De Mina Towers-reclame is op tv', schrijft ze erbij. De Mina Towers ie een groot bouwproject in Turkije waarbij op twee eilanden grote torens met onder andere appartementen worden gebouwd, net buiten Istanbul. 

Zoontje Xess Xava speelt ook mee in de commercial. Hij is alleen niet te zien, want Yolanthe was toen de video werd opgenomen nog zwanger. Op het moment van filmen was ze zeven maanden in verwachting van haar oogappeltje. 

Foto: Instagram Yolanthe Sneijder-Cabau

Reacties