×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Optreden Gwen Stefani in het Witte Huis

13.10.2016 -

Zijn staatsdiner met de Italiaanse premier Renzi is waarschijnlijk het laatste voor Obama, en de Amerikaanse president pakt uit met live entertainment. Gwen Stefani treedt op tijdens het prominentenetentje op 18 oktober, zo onthulde Michelle Obama woensdag op Snapchat.


De First Lady vertelde niet waarom er was gekozen voor Gwen, maar het lijkt erop dat de Italiaanse afkomst van de vader van de zangeres daar alles mee te maken heeft.

Sterrenkok Mario Batali verzorgt het eten voor het diner in het Witte Huis. Volgens de Washington Post willen de Obama's met het uitnodigen van de sterren hun laatste staatsdiner een feestelijker tintje geven dan normaal gesproken het geval is tijdens die evenementen.

Foto: BuzzE

Reacties