×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bij deze mensen gaat Chantal Janzen slapen

12.10.2016 -

Chantal Janzen was alweer druk bezig met een nieuw seizoen van Chantal Blijft Slapen. Nu zijn de namen van de mensen waar ze logeert bekendgemaakt.


De presentatrice brengt de nacht door bij Martijn Krabbé, Piet Paulusma, Geraldine Kemper, Albert Verlinde, Ferry Doedens, Nielson, Rico Verhoeven en Henny Huisman. Dat heeft RTL woensdag bekendgemaakt.

Net als voorgaande seizoenen loopt ze een dag en een nacht mee in het dagelijks leven van de deelnemende BN'ers. Zo ziet Chantal Martijn Krabbé aan het werk bij de opnames van The Voice of Holland en gaat ze het weer voorspellen bij Piet Paulusma. Albert Verlinde laat Chantal onder een tijgervelletje slapen.

Het derde seizoen van Chantal Blijft Slapen is vanaf 27 oktober op televisie.

Foto: Instagram Chantal Janzen

Reacties