×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geri Halliwell deelt eerste foto van babybuik

11.10.2016 -

Ze kondigde gisteren pas aan dat ze zwanger is, maar wie Geri Halliwell haar buik zag had het alleen kunnen weten. De zangeres heeft namelijk al een behoorlijke babybuik is te zien op foto's.


Ze deelt een kiekje samen met Spice Girls-collega Emma Bunton op Instagram. 'Geweldige avond. Emma gaf mij een Attitude Award. Het voelde zo goed om de vreugde te delen. #mamaspice', schreef Geri erbij. Op het kiekje houden de Spice Girls allebei de buik van Geri vast. 

Wie terugkijkt in de tijdlijn van Geri op Instagram, ziet dat ze de afgelopen tijd ook subtiel haar buik heeft verborgen. Ze plaatste foto's van alleen haar gezicht en schouders of met iets voor haar buik, zoals een taart. 

Gisteren kondigde Geri haar zwangerschap aan. Dit wordt haar tweede kindje, maar haar eerste met haar man Chris Horner. 

 

Amazing night , @emmaleebunton - she presented me my @attitude award . Felt so good to share the joy . #mamaspice

Een foto die is geplaatst door Geri Horner (@therealgerihalliwell) op

Foto: Instagram Geri Halliwell

Reacties