×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gestolen sieraad Kim Kardashian opgedoken

11.10.2016 -

Eén van de sieraden die overvallers buitmaakten tijdens de beroving van Kim Kardashian is terecht. Het gaat om een diamanten kruis ter waarde van zo'n 30.000 euro.


Volgens TMZ werd het kleinood de dag na de gewapende overval al gevonden op straat in de buurt van het huis waar het misdrijf plaatsvond. De overvallers zouden het hebben laten vallen tijdens hun vlucht. De showbizsite meldt dat de Franse politie het sieraad onderzoekt op mogelijk dna van de criminelen.

Ondanks de niet geringe waarde, vertegenwoordigen de diamanten maar een klein deel van de totale buit van de overvallers. Kim heeft bij haar verzekering een claim ingediend van 5,6 miljoen dollar, zo'n 5 miljoen euro.

Foto: BuzzE

Reacties