×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Rihanna en Drake niet meer samen'

11.10.2016 -

Tijdens de VMA's eind augustus verklaarde Drake zijn Rihanna nog publiekelijk de liefde, maar inmiddels gaan de twee ieder hun eigen weg.


Volgens E! voelen de artiesten nog een hoop liefde voor elkaar, maar lukt het met hun drukke schema niet er een relatie op na te houden. Ze zouden daarom hebben besloten dat ze allebei ook met anderen mogen uitgaan. Drake zou dat gelijk in de praktijk hebben gebracht met een aantal dates met India Love, realityster en ex van rapper The Game.

Saillant detail is dat India door een andere ex, Cliff Dixon, zou zijn bedrogen met Rihanna. Een insider verklaart tegenover E! dan ook dat het best eens zo zou kunnen zijn, dat Drake de dates met India alleen heeft om Rihanna jaloers te maken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties