×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Ellemieke Vermolen 'topfit'

11.10.2016 -

De zwangerschap van Ellemieke Vermolen verloopt tot dusver zonder problemen. Hoewel het deze keer anders aanvoelt, gaat het met de voormalig tv-presentatrice uitstekend.


"Het wordt weer een zoon, maar toch is deze zwangerschap heel anders dan de vorige twee", vertelt Ellemieke, die al twee zoons heeft. "Vooral in het begin ben ik ditmaal heel erg misselijk geweest, iets wat de keren daarvoor veel minder was. Maar inmiddels ben ik daar doorheen en voel ik me nu eigenlijk weer topfit."

Ook tussen Ellemieke en haar man topkok Sergio Herman is alles weer koek en ei. Na een kleine huwelijkscrisis zijn de twee weer helemaal tot elkaar gekomen. "Die problemen liggen achter ons", aldus Ellemieke. "Sergio en ik zijn weer een goed team. Hij is meer thuis dan vroeger en ik heb het met de zorg voor de kinderen dus ook wat minder druk. Het gaat gewoon goed zo."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties