×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling helpt Patricia Paay verhuizen

12.02.2010 -

Patricia Paay nam deze week haar intrek in haar nieuwe huis in het centrum van Amsterdam en daarom besloot haar goede vriend Gerard Joling een handje te helpen.


Gerard Joling had een dagje vrij en zat samen met Bonnie St.Claire van een kopje koffie te genieten in de Amsterdamse P.C. Hooft toenPatricia Paay hem belde. Zij was net uit Engeland gearriveerd en was met eenverhuislift druk bezig om alle dozen in haar nieuwe appartement op de 1everdieping te krijgen. Het appartement ligt in de buurt van de P.C. Hooft, dusGerard en Bonnie besloten gelijk even een kijkje te nemen en een handje tehelpen.

Bekijk op Gerards website de foto's die hij gelijk even maaktemet zijn nieuwe digitale fotocamera. Volgende week in Weekend een uitgebreidverslag van Patricia’s verhuizing, waarbij ook haar dochter Christina aanwezigwas.

Reacties