×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert de Niro laat niets heel van Donald Trump

'Hij is een hond, een varken, een oplichter

08.10.2016 -

Robert de Niro heeft ongenadig hard uitgehaald naar de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. In een video op social media maakt de acteur hem met de grond gelijk.


"Hij is zo ongelooflijk stom. Hij is waardeloos, hij is een hond, hij is een varken, hij is een oplichter, een straathond die niet weet waar hij over praat, iemand die zijn huiswerk niet doet, het ook niet boeit, denkt dat hij heel wat is, zijn belasting niet betaald. Hij is een idioot", somt De Niro op.

"Het maakt me woedend dat dit land tot het punt is gekomen om deze idioot te brengen waar hij nu is", gaat De Niro verder, die zelfs nog een stapje verder wil gaan. "Hij zegt dat hij het leuk vindt om mensen in het gezicht te slaan? Nou, ik zou hem graag eens in het gezicht slaan. Is dit iemand die we president willen maken? Ik denk het niet."

De video was al gemaakt voordat Trump zaterdag door het stof moest vanwege vrouwonvriendelijke uitspraken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties