×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling leest voor

07.10.2016 -

Gerard Joling heeft vrijdag op de Nationale Ouderendag voorgelezen aan senioren. De Nationale Voorleeslunch is een initiatief van de Leescoalitie, een samenwerkingsverband van leesbevorderende organisaties.


Het is de vierde keer dat deze lunch wordt gehouden. Schrijver Jan Siebelink schreef speciaal voor deze editie een verhaal, Dons, over een oude heer in een zorginstelling die terugdenkt aan het kuikentje Dons dat hij als kind had. De schrijver las het verhaal zelf voor aan ouderen in Zwolle. Gerard deed dat in Nieuw-Vennep.

Zijn tv-vriend Gordon gaf vrijdag het startsein voor de Nationale Ouderendag in Hilversum. "Kleine wensen van ouderen in vervulling laten gaan en allemaal door vrijwilligers uitgevoerd! Hartverwarmend weer met die oudjes! Heb jij al een oudje bezocht of meegenomen? Het is nooit te laat!'', schrijft Gordon op Facebook.

 

 

Nationale Ouderendag, voorlees lunch vandaag door mijzelf in Nieuw-Vennep voor de ouderen.

Een video die is geplaatst door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties