×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drake zegt concerten af vanwege enkelblessure

06.10.2016 -

Drake moet het noodgedwongen rustiger aan doen. De zanger en rapper kampt met een blessure aan zijn enkel en heeft daarom drie concerten in Toronto, Philadelphia en Newark afgezegd.


Drake kampt al langer met zijn kwetsuur, maar tot dusver negeerde hij de pijn op het podium. In een statement op zijn website zegt hij nu dat hij op advies van zijn dokter toch echt rust moet houden. 'Ik haat het om te horen dat ik iets niet kan doen, maar op doktersadvies ben ik gedwongen om deze drie intense shows uit te stellen.'

De artiest zit er behoorlijk mee, zo laat hij duidelijk weten. 'Ik voel me vreselijk dat ik dit bericht moet tikken, zeker omdat ik het gevoel heb dat ik mijn fans in deze steden in de steek moet laten', aldus Drake, die belooft dat hij het later goedmaakt.

Foto: Instagram Drake

Reacties