Jan Smit zegt ook concert in Apeldoorn af vanwege hersenschudding

Jan Smit heeft nog een concert af moeten zeggen vanwege de hersenschudding die hij afgelopen vrijdag opliep. Dat laat de zanger weten op social media.

'Mijn gezondheidstoestand laat het deze week na m'n hersenschudding nog steeds niet toe. In overleg met mijn huisarts is besloten om geen enkel risico te lopen op eventueel blijvend letsel', schrijft Jan. 

Vorig weekend moest hij ook een concert afzeggen van zijn ElfstedenTour, die hij geeft vanwege zijn 20-jarige jubileum in het vak, omdat hij een hersenschudding op had gelopen na een val van de trap. Hij moest het hele weekend plat. Begin deze week ging het iets beter, maar dus nog niet goed genoeg. 

'Ik ondervind er gewoon nog teveel hinder van en vind het verschrikkelijk dat ik me daardoor niet voor de volle 100% kan geven! Het is zo onmogelijk om komende zaterdag al een 2 uur durend liveconcert te geven, omdat er dan nog te veel druk op mijn hoofd komt te staan', schrijft Jan. Zelf vindt de zanger het ook heel jammer. 'Ik lig me al de hele week thuis te verbijten.'