×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit zegt ook concert in Apeldoorn af vanwege hersenschudding

05.10.2016 -

Jan Smit heeft nog een concert af moeten zeggen vanwege de hersenschudding die hij afgelopen vrijdag opliep. Dat laat de zanger weten op social media.


'Mijn gezondheidstoestand laat het deze week na m'n hersenschudding nog steeds niet toe. In overleg met mijn huisarts is besloten om geen enkel risico te lopen op eventueel blijvend letsel', schrijft Jan. 

Vorig weekend moest hij ook een concert afzeggen van zijn ElfstedenTour, die hij geeft vanwege zijn 20-jarige jubileum in het vak, omdat hij een hersenschudding op had gelopen na een val van de trap. Hij moest het hele weekend plat. Begin deze week ging het iets beter, maar dus nog niet goed genoeg. 

'Ik ondervind er gewoon nog teveel hinder van en vind het verschrikkelijk dat ik me daardoor niet voor de volle 100% kan geven! Het is zo onmogelijk om komende zaterdag al een 2 uur durend liveconcert te geven, omdat er dan nog te veel druk op mijn hoofd komt te staan', schrijft Jan. Zelf vindt de zanger het ook heel jammer. 'Ik lig me al de hele week thuis te verbijten.' 

Foto: Instagram Jan Smit

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!