×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tori Spelling is weer zwanger

05.10.2016 -

Tori Spelling is opnieuw in verwachting! De actrice krijgt haar vijfde kindje met echtgenoot Dean McDermott.


Dat vertelt de voormalig Beverly Hills 90210-actrice aan people. 'Het was een ongelooflijke verrassing', zegt Tori. 'Maar we wilden altijd een grote familie. Ik vind het geweldig!' 

Haar man was ook verrast. 'Dean zei: 'we hebben Finn net uit de luiers; ik dacht dat we klaar waren.' Voor de eerste keer dit jaar zijn ze allemaal op school. Dus het is zoiets van, wauw we starten helemaal opnieuw.' Er moet een nieuwe auto komen voor het grote gezin grapt de echtgenoot van Tori. Het kindje is helemaal gewild laat het stel, dat onlangs hun 10-jarige huwelijksjubileum vierde, weten. 

'Deze baby komt op het beste moment', laat de 43-jarige Tori weten. 'Niets is ooit perfect, maar ik ben zo verliefd op mijn man en onze kinderen. Het idee dat er nog meer bij komt is een zegen.' Tori en haar man hebben het toch niet makkelijk de laatste tijd. De rechter in Los Angeles heeft afgelopen week nog besloten dat Tori haar schuld aan een creditcardbedrijf moet afbetalen. Ze heeft een schuld van 35.000 euro opgebouwd, vanwege een 'shopprobleempje'. 

Het echtpaar heeft al vier kinderen: Liam van 9, Stella van 8, Hattie van 5 en Finn van 4. Dean heeft uit zijn vorige huwelijk ook nog een 18-jarige zoon, Jack. 

Foto: Instagram Tori Spelling

Reacties