×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kijkers niet blij met GTST om heftige seksscènes

05.10.2016 -

De populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden heeft niet zo'n goede beurt gemaakt bij veel kijkers. Vooral ouders van jongere kinderen zijn niet blij. Door de gewaagde scènes waarin voornamelijk Job en Anna experimenteren met seks vinden ouders dat het programma te ver gaat.


Job en Anna hebben onlangs een trio gehad en nu hebben ze ook nog eens een partnerruil gedaan. De beelden van deze verhalen liegen er niet om en laten aardig wat zien. Job gaat nu ook nog met een escort aan de haal. Veel ouders vinden dit niet geschik voor kinderogen. 

Barbara Sloesen, die de rol van Anna op zich neemt, vindt het allemaal maar onzin. 'Wat ik zo frappant vind is dat geweld in elke vorm in een serie prima is, maar bij seksualiteit zijn mensen kwaad', schrijft ze op Twitter. Volgens haar zijn er ook genoeg schokkende beelden te zien op Netflix, en daar hoor je niemand over. 

Foto: Screenshot RTLXL

Reacties