×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeuvreprijs voor Dolly Parton

05.10.2016 -

Dolly Parton wordt tijdens de komende editie van de Country Music Association Awards gelauwerd met een lifetime achievement award voor haar gehele oeuvre. Dat werd maandag duidelijk in de talkshow van Jimmy Kimmel.


'Dolly belichaamt de definitie van de Willie Nelson Lifetime Achievement Award. Ze is een pionier die fans over de hele wereld blijft betoveren. Ze is een schat en verdient erkenning voor haar onmiskenbare bijdrage aan het succes van countrymuziek', stelt de organisatie.

De zogeheten Willie Nelson Lifetime Achievement Award wordt uitgereikt aan iconen in de countrymuziek. In het verleden werden Willie Nelson zelf, Kenny Rogers en Johnny Cash al eens geëerd voor hun oeuvre.

De inmiddels zeventigjarige Dolly mag het beeldje op 2 november ophalen tijdens de vijftigste editie van de CMA Awards. De ceremonie vindt plaats in Nashville.

Foto: Instagram Dolly Parton

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!