×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politierapport zaak Kim Kardashian op straat

04.10.2016 -

Nog geen dag na de gewapende overval op Kim Kardashian, heeft TMZ de hand weten te leggen op het politierapport van het misdrijf. De site citeert uitgebreid uit de documenten.


Kim verklaarde tegenover de politie dat ze vreesde voor haar leven en bang was slachtoffer te worden van een seksueel misdrijf. Communicatie met de daders was niet mogelijk; de vijf overvallers leken geen Engels te spreken. De realityster werd tijdens de overval hardhandig opgesloten in de badkamer. Een vriendin die op een andere verdieping van het huis verbleef, sloot zichzelf op in haar eigen badkamer en belde Kims bodyguard en haar zus Kourtney. De lijfwacht kwam aan twee minuten nadat de criminelen waren vertrokken.

Intussen is duidelijk dat de overvallers er vandoor gingen met ongeveer 10 miljoen euro aan juwelen, waaronder de peperdure ring die Kim onlangs van echtgenoot Kanye West kreeg. De waarde van dat sieraad zou rond de 4 miljoen liggen.

Foto: Instagram Kim Kardashian

Reacties