×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Toni Braxton in het ziekenhuis'

03.10.2016 -

Toni Braxton is opgenomen in een ziekenhuis in Atlanta. De zangeres zou ernstige gezondheidsklachten hebben, veroorzaakt door de ziekte lupus, waarmee ze al een aantal jaar kampt.


De 48-jarige Toni, bekend van hits als Un-break My Heart en He Wasn't Man Enough, zou al vier dagen in het ziekenhuis liggen,meldt TMZ. Het is onduidelijk of ze zichzelf heeft gemeld of dat ze per ambulance is binnengebracht. Haar vriend, rapper Birdman, zou direct in het vliegtuig zijn gestapt om naar haar toe te gaan toen hij van het nieuws hoorde.

Toni onthulde in 2010 dat ze aan de auto-immuunziekte lupus lijdt. Toen liet ze ook weten dat ze last heeft van vernauwde bloedvaten in haar hart, waardoor ze nauwelijks meer aan optreden toekwam. In december 2012 werd Toni ook al eens opgenomen in een ziekenhuis.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties