×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian door overvallers opgesloten in badkamer

03.10.2016 -

De overvallers die realityster Kim Kardashian maandagochtend in Parijs hebben beroofd, sloten haar op in de badkamer van haar luxe huis. Daarna maakten zij de juwelen van de Amerikaanse buit. Kim verbleef in een huis in de buurt van de Eglise de la Madeleine, in het centrum van de stad.


Dat meldt CNN op basis van bronnen bij de politie. Bekende sterren verblijven vaker in dit gebied, dat doorgaans goed beveiligd kan worden.

Bij de overval hebben de daders miljoenen aan juwelen buitgemaakt. Vijf gewapende mannen overvielen Kim maandag in haar huis, rond 3 uur in de ochtend. Zij sliep op dat moment.

Kanye West
De realityster raakte niet gewond. De gewapende mannen kwamen de woning binnen door zich voor te doen als politieagenten. Haar echtgenoot Kanye West brak een optreden in New York direct af toen het nieuws bekend werd.

Kardashian is in Parijs voor de lokale Fashion Week, samen met haar zus, moeder en halfzus.

Foto: Instagram Kim Kardashian

Reacties